Get Adobe Flash player


Vår ledstjärna i kontakten med våra kunder är att i största möjliga mån tillfredsställa kraven med att vara en god samarbetspartner.

JF&WR Industri AB är ett familjeföretag som 1989 startade inne på det gamla bruksområdet i Hälleforsnäs av två av de nuvarande ägarna, makarna Wille och Eva-Britt Zazis. 1998 flyttade företaget till Flenmo och egna lokaler. Tillkommit som delägare har sönerna Niclas och Henric gjort.

Vi arbetar över hela världen med import och export, och vår produktion går till c:a 50% inom Sveriges gränser och resterande på export till ett flertal Europeiska länder samt Kanada. På den Norska marknaden är vi marknadsledande när det gäller rördelar. Senaste marknad vi börjat arbeta med är den Baltiska, där vi ser en stor framtidspotential.

JF&WR Industri AB har en lång erfarenhet och vi vill hävda att våra kunders krav blir mycket väl tillgodosedda i form av kvalitet och önskemål. Vi har goda kunskaper om det vi jobbar med, och vi finner oftast en lösning på eventuellt uppkommande problem. Bland produkterna från oss kan speciellt nämnas en specialventil till Luftfartsverket på Arlanda samt ventilskyddet för AGA:s system NEMO som vi är ensamma om i världen att tillverka.